ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΤΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

Oly Logo 2

Φίλοι του Ολυμπιακού
Το περασμένο Σάββατο, στο παιγνίδι με την Αραδίππου το στοίχημα ήταν να ξεπεράσουμε το σοκ της ήττας από τον ΑΣΙΛ και να αποδείξουμε ότι αυτή ήταν μια παρένθεση. Το καταφέραμε όχι μόνο με τη νίκη, αλλά το κυριότερο με μια εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με μεγάλο σκορ. Αύριο Σάββατο αγωνιζόμαστε με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας σε ένα δύσκολο παιγνίδι. Η αντίπαλος μας στο γήπεδο της έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Καρμιώτισσα ενώ έφερε μόνο μια ισοπαλία με την ΑΕΖ. Είναι ένα παιγνίδι που για να κερδηθεί χρειάζεται εκτός από τεχνική, δύναμη, πάθος και ασταμάτητο τρέξιμο μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Εμείς πρέπει να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα μας όσο μπορούμε σε κόσμια πλαίσια. Κερδίζοντας αυτό το παιγνίδι, υπάρχουν οι προοπτικές για να προωθηθούμε και στη βαθμολογία εκμεταλλευόμενοι ενδεχόμενες απώλειες άλλων μνηστήρων για την άνοδο.
Με μια νίκη το Σάββατο η ομάδα μας θα μπει με πολύ καλή ψυχολογία σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που θα κληθεί να επιβεβαιώσει στην πράξη τις δυνατότητες μας. Τα παιγνίδια με την ΑΕΖ στο Μακάρειο, την Αναγέννηση στη Δερύνεια και την Καρμιώτισσα στα Πολεμίδια θα οριοθετήσουν εν πολλοίς τους στόχους μας πριν από την ώρα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου. Σε αυτά τα τέσσερα όλοι μαζί καλούμαστε να αποδείξουμε ότι βαδίζουμε ενωμένοι και δυνατοί βλέποντας σε κάθε παιγνίδι τη νίκη. Σε αυτά τα παιγνίδια η προώθηση στο βαθμολογικό πίνακα εξαρτάται από την ομάδα μας και από κανέναν άλλο.

Όλοι μαζί πρέπει να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα εκείνη ώστε το Δεκέμβριο να γιορτάσουμε χαρούμενα Χριστούγεννα με δώρα και όχι να οδηγηθούμε στον Γολγοθά. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί. Προ το παρόν, βλέπουμε μόνο το παιγνίδι της ΠΑΕΕΚ, που κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποτιμήσει. Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι εκεί. Τώρα δεν πρέπει να υπάρξουν αδικαιολόγητες απουσίες. Τώρα, ο Ολυμπιακός, μας χρειάζεται περισσότερο. Ας πορευτούμε όλοι μαζί δίπλα του.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

. .

Leave a Reply