ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ Β ΦΑΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Oly2

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι για τους αγώνες του Ολυμπιακού Λευκωσίας της Β Φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν στο Μακάρειο Στάδιο, η γενική τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 17 ευρώ για τους μεγάλους και στα 10 ευρώ για μαθητές. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο (με αποδεικτικό ηλικίας και συνοδεία κηδεμόνα).
Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας υπενθυμίζει επίσης τους φίλους και τα μέλη της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν εκδοθεί στην αρχή του πρωταθλήματος, είχαν ισχύ μόνο για τις πρώτες 26 αγωνιστικές. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν, μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας Β φάσης του πρωταθλήματος, προς 70 ευρώ τα κανονικά και 120 ευρώ για θέσεις VIP.
Τα μέλη και φίλοι της ομάδας μας που έχουν ήδη παραγγείλει εισιτήριο διαρκείας Β Φάσης, μπορούν να το παραλάβουν από τα εκδοτήρια του Μακαρίου Σταδίου στις 03/03, πριν την έναρξη του αγώνα με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς. Για αποφυγή ταλαιπωρίας στα εκδοτήρια και καθυστέρησης, παρακαλούνται τα μέλη και φίλοι της ομάδας που έχουν ήδη παραγγείλει εισιτήριο διαρκείας Β Φάσης, όπως προσέλθουν έγκαιρα στα εκδοτήρια του σταδίου (3.00 μμ).

. .

Leave a Reply