ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ MEDSTAR MEDICAL SERVICES

10291697_302692133219466_7316074475020891466_n

Η Εταιρεία MedStar Medical Services είναι στην ευχάριστη θέση να παραχωρήσει την οικογενειακή κάρτα μέλους  MedStar Δωρεάν σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τη χρονιά 2015-2016.

Η κάρτα ωφελημάτων υγείας της MedStar στηρίζεται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση, με τα δεδομένα της οικονομίας σήμερα.

Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων συνδρομητικών υπηρεσιών υγείας με χαμηλό κόστος  .

Την ιδέα αυτή υιοθέτησε μια έμπειρή και υπεύθυνη ομάδα στο τομέα της ιατρικής και παραϊατρικής, οι οποίοι σε συνεργασία, δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών.

Σκοπός είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, για πρόληψη, διάγνωση η και θεραπεία αλλά ταυτόχρονα να ανακουφίζει οικονομικά από τις ψηλές δαπάνες και σας κάνει να σκέπτεστε κατά προτεραιότητα την υγεία σας.

Με τη κάρτα αποκτάται πρόσβαση στις υπηρεσίες των συνεργατών μας σε προνομιακές τιμές (Μέχρι και – 60% ), σε αρκετές περιπτώσεις οι τιμές αγγίζουν αυτές των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Είναι μια κάρτα φροντίδας Ισχυρών προνομίων για όλη την οικογένεια.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε τη λίστα των συνεργατών ιατρών που καλύπτονται από την κάρτα ωφελημάτων της  MedStar. Η λίστα ανανεώνεται και επεκτείνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και μπορείτε να τη βρείτε και στην ιστοσελίδα της MedStar Medical Services.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ-ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΜΗΧΑΝΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ (-30%)

Η SA.C.C.EL Medical Engineering Ltd είναι μια σύγχρονη εταιρεία που εδρεύει σε ιδιόκτητη εγκατάσταση, στο κέντρο της Λάρνακας στη Κύπρο. Ιδρύθηκε το 1996 και ειδικεύεται στην εισαγωγή, διανομή ιατρικού και παραϊατρικού εξοπλισμού και διάφορα ιατρικά όργανα.  Πραγματοποιεί σήμερα ένα σημαντικό όγκο πωλήσεων,προμηθεύοντας Φαρμακευτικούς Συνεταιρισμούς, Φαρμακεία, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Ιατρεία και επιχειρήσεις.  http://www.saccel.eu/el   – 24815522

 

ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (-30%)

Το Κέντρο Ορθοπεδικών Εφαρμογών (Κ.Ο.Ε) δημιουργήθηκε το 2006 με έδρα την Λεμεσό και σκοπός του είναι να προσφέρει αρίστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε άτομα με ορθοπεδικά προβλήματα και αναπηρίες. http://www.orthocyprus.com/  25 363802

. .

Leave a Reply