ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Olympiakos-Badge

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, δια τις παρούσης θα ήθελε να ανακοινώσει τα εξής σε σχέση με την νέα αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Η ολοκλήρωση των μεταγραφών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σύντομα αναμένονται οι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο για να ενταχθούν στην ομάδα.

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα ανακοινωθούν και θα παρουσιαστούν με την μαυροπράσινη φανέλα λίαν συντόμως.

Ο Στόχος πού έχει θέση το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η άνοδος της ομάδας στην 1η κατηγορία .

Δια της παρούσης ανακοίνωσης θα θέλαμε να καλέσουμε τον μεγάλο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να σταθεί στο πλευρό μας και να συνδράμει οικονομικά μέσω του λαχείου μεταγραφών που έχει ήδη τεθεί σε κυκλοφορία και ανέρχεται στην τιμή των 20 ευρώ .

Στους λαχνούς θα υπάρχει δώρο ένα αυτοκίνητο και η κλήρωση θα διεξαχθεί σε πλήρη διαφάνεια στην αρχή τις νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Φίλε Ολυμπιακέ αγοράζοντας ένα λαχνό βάζεις και εσύ το λιθαράκι σου στην πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας μας.

Επίσης έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας τις ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 στην τιμή των 200 ευρώ έκαστος (στην συνολική τιμή περιλαμβάνονται και 4 λαχνοι των 20 ευρώ)

Η βοήθεια όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κύριο Γιώργο Οδυσσέως στο τηλέφωνο 99-430990, με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή αποταθείτε στο Σωματείο .

Χριστόφορος Τορναρίτης
Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Κωστάκης Σεραφείμ
Πρόεδρος Σωματείου

. .

Leave a Reply