ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Oly Fans

Φίλοι του Ολυμπιακού
Από αυτό το Σάββατο αρχίζει ο Μαραθώνιος του β΄ γύρου με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας να τίθεται αντιμέτωπος με τη γηπεδούχο Δόξα στο Μακάρειο. Όπως είχαμε προτάξει και στο μήνυμα της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός ξεκινά τον μαραθώνιο του β΄ γύρου έχοντας το πλεονέκτημα να βρίσκεται εκτός της τριάδας που οδηγεί στον υποβιβασμό. Αυτό το πλεονέκτημα καλούμαστε όλοι μαζί να το διαφυλάξουμε μέχρι τέλους. Στη διάρκεια του α΄ γύρου αποδείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να κρατήσουμε τα κεκτημένα μας.
Βλέπουμε μόνο μπροστά, με προσανατολισμό μόνο στον στόχο μας. Οποιοσδήποτε αποπροσανατολισμός θα είναι αυτοκτονία. Δώσαμε σκληρές μάχες, τόσο στο γήπεδο όσο και στην κερκίδα, εισφέραμε από τo υστέρημά μας για να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά και το πετύχαμε. Κανείς σήμερα δεν έχει το δικαίωμα να μην αισθάνεται περήφανος για την ομάδα μας και τους παίκτες της. Ίσως εμείς που πετύχαμε αυτό τον άθλο να μην είμαστε σε θέση να τον αξιολογήσουμε σωστά και να δούμε ότι δεν υπάρχει προηγούμενος του. Κάθε φορά που οι παίκτες μας στο τέλος του παιχνιδιού ενώνονταν με τους αγνούς Ολυμπιακούς της κερκίδας, βλέπαμε την αλληλοεκτίμηση και τα χειροκροτήματα για τις θυσίες και τον αγώνα που δινόταν.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Η Ιστορία που έγραψαν στον α΄ γύρο αυτά τα παιδιά στο γήπεδο έχει γραφτεί και κανείς δεν μπορεί ούτε να την αμφισβητήσει ούτε να την σβήσει. Από αυτό την Κυριακή η Ιστορία έχει γυρίσει σελίδα. Μπροστά μας βρίσκεται η πρόκληση να την συνεχίσουμε με χρυσά γράμματα. Σε μας όλους εναπόκειται να το επιτύχουμε. Στο παιχνίδι με τη Δόξα ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρουσιάζεται ξανά γεμάτος και χωρίς απώλειες. Η καλή πορεία της αντιπάλου μας στον α΄ γύρο αποτελεί για μας πρόκληση.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Η βαθμολογική διαφορά που μας χωρίζει από τους αντίπαλους μας είναι αρκετά μικρή. Πλέον, το αποτέλεσμα του κάθε παιχνιδιού είναι για μας καθοριστικό. Συγκεντρώνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε αυτό που φαινόταν στην αρχή ακατόρθωτο. Η διοίκηση, όπως είχε υποσχεθεί, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ενισχύσει την ομάδα μας στην παρούσα μεταγραφική περίοδο. Όμως αυτό θα κάνουν σχεδόν όλες οι ομάδες. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά όπως και στον α΄ γύρο στον Ολυμπιακό, θα είναι η αποφασιστικότητα μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Να είμαστε έτοιμοι για δυσκολίες, ώστε να τις προσπερνούμε και να προχωρούμε. Σε όλους είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τη στηρίζουμε. Προχωράμε όλοι μαζί για την κατάκτηση του στόχου. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά, μέχρι να προβάλει ο ορίζοντας της παραμονής.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

. .

Leave a Reply