ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ

oly_s.typoy_-_7

Φίλοι του Ολυμπιακού

Η μεγάλη μας πρόκριση την Τετάρτη στο κύπελλο στο Παραλίμνι έκανε τον κάθε Ολυμπιακό να αισθανθεί περηφάνια. Ήταν μια νίκη καθρέφτης της δουλειάς που γίνεται αθόρυβα στην ομάδα. Ήταν μια επιβεβαίωση ότι η παρουσία μας στην τρίτη θέση του επίσημου βαθμολογικού πίνακα και της πρώτης θέσης του πίνακα χωρίς την αφαίρεση των 3 βαθμών, δεν είναι τυχαία. Ούτε ασφαλώς μπορεί να μη ληφθεί υπόψη ότι η τεχνική ηγεσία έκρινε ορθό να χρησιμοποιήσει και παίκτες με ελάχιστο μέχρι σήμερα χρόνο συμμετοχής. Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα διαθέτει βάθος με ισάξιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή σε παιγνίδια και μάλιστα με ισχυρούς αντιπάλους.

Από το παιγνίδι της Τετάρτης κρατάμε την περηφάνια. Το Σάββατο, προσγειωμένα, αντιμετωπίζουμε τον Οθέλλο στην Αθηένου σε ένα από τα κομβικά παιγνίδια (έξι βαθμών) αφού και ο αντίπαλος μας έχει τους ίδιους στόχους με τους δικούς μας. Με νίκη, η ομάδα μας σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση δημιουργώντας ακόμη καλύτερες προοπτικές για επίτευξη του στόχου μας.

Ας βρεθούμε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας για την ηρωική πρόκριση της Τετάρτης, αλλά και για την μέχρι σήμερα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Επειδή το αξίζουν. Σε αυτό το παιγνίδι, σε ένα μικρό γήπεδο, θα μετρήσει εκτός των άλλων και η ψυχική δύναμη. Αυτή τη δύναμη, μπορούμε όλοι μαζί από την κερκίδα, από την πρώτη στιγμή του μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιγνιδιού να την ενισχύσουμε ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας.

Με περηφάνια, αλλά προσγειωμένα δίνουμε ακόμη μια εξέταση υψηλού βαθμού δυσκολίας και όλοι μας οφείλουμε να συμβάλουμε με κόσμια πλαίσια, μακριά από ακρότητες που ζημιώνουν, ώστε να  φύγουμε από την Αθηένου με επιτυχές αποτέλεσμα.

Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Με τη λήξη του Α΄ Γύρου  να είμαστε ανάμεσα στους διεκδικητές της ανόδου ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Ραντεβού το Σάββατο στην Αθηένου

 

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος

. .

Leave a Reply