ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

oly_s.typoy_-_7

Φίλοι του Ολυμπιακού

Σήμερα μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο περήφανοι για την ομάδα μας. Μετά από έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος  και παρά το ξεκίνημα με – τρεις βαθμούς η ομάδα μας βρίσκεται στην τρίτη θέση  της βαθμολογίας 3 μόλις βαθμούς από τον πρώτο. Στον πόλεμο λένε ότι όταν μιλούν τα όπλα οι στρατηγοί σιωπούν, στην κριτική λένε όταν μιλούν οι αριθμοί οι κριτικοί-αναλυτές σιωπούν. Αυτοί οι αριθμοί λοιπόν δείχνουν ότι η ομάδα μας μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη (αν δεν ήταν η αφαίρεση των 3 βαθμών θα ήμασταν πρώτοι).

Προσγειωμένα φιλοξενούμε το Σάββατο στο Μακάρειο το Διγενή Ορόκλινης. Μπορεί η βαθμολογική θέση του αντιπάλου να είναι στο βυθό, όμως, είναι κανόνας ότι οι μεγάλες εκπλήξεις σημειώνονται σε παρόμοια παιγνίδια όπου ο φαινομενικά δυνατός υποτιμά τον αντίπαλό του. Έχοντας επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων του παιγνιδιού ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να υποτιμήσει τον αντίπαλο του. Την ίδια ώρα ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δικαίωμα να υποτιμήσει το παιγνίδι και να μην έλθει στο γήπεδο.

Απεναντίας, είναι η ώρα που όλοι μας με την παρουσία μας στο γήπεδο θα πρέπει να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι κάτι που ο κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει από τον οπαδό του όταν προχωρά από επιτυχία σε επιτυχία.  Το Σάββατο είναι ευκαιρία να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην τριάδα και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια επιτυχία.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Παιγνίδι με παιγνίδι βλέπουμε με ικανοποίηση στην κερκίδα  να επιστρέφουν οπαδοί μας που πυκνώνουν τη μάζα μας. Η επιβλητική παρουσία μας στην Παρεκκλησιά απέδειξε αυτό που τονίσαμε και προηγουμένως. Ότι μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να μετακινεί αυτή τη μάζα οπαδών στη Β κατηγορία και ότι μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το ρόλο του 12 παίκτη στο γήπεδο που κάνει τη διαφορά. Είναι πλέον δεδομένο ότι αυτό το φαινόμενο θα συνεχίζεται μέχρι να ξαναζήσουμε στιγμές από την κερκίδα μας όταν αγωνιζόμασταν στην Α΄ Κατηγορία. Με μια προϋπόθεση. Ότι θα προχωρούμε ενωμένοι και συμβάλλοντας ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες του για την επίτευξη του στόχου μας.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Ό,τι πετύχαμε μέχρι σήμερα το κάναμε μαζί και ό,τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια θα πρέπει επίσης να γίνει συλλογικά. Η πορεία μας είναι υποχρεωτικής κατεύθυνσης. Είναι όπως το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Είναι ο δρόμος που μας επιβάλλει η Ιστορία μας.

Προχωράμε σαν μια γροθιά, με γνώμονα μας το «ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ».

 

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος

. .

Leave a Reply