ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΝ ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 2-3

Oly

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας απώλεσε τρείς βαθμούς έναντι στην Ένωση Νέων ΘΟΙ Λακατάμειας, χάνοντας στο Μακάρειο Στάδιο με 2-3.
Το πρώτο ημίχρονο το ΘΟΙ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα μόλις στο 7ο λεπτό να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως από τα πλάγια, έχοντας κατοχή μπάλας και ανούσια υπεροχή. Η ισοφάριση ήρθε στο 29 μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Σαμάρα από αριστερά, ο οποίος τρύπησε την αντίπαλη άμυνα και με υποδειγματικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά την ισοφάριση η ομάδα του ΘΟΙ είχε κατοχή, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία μας. Η ομάδα μας το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσει, χωρίς όμως κάποια ουσιαστική τελική προσπάθεια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πανομοιότυπο τρόπο όπως και το πρώτο, με το ΘΟΙ να είναι πιο επιθετικό και μόλις στο 50 να καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ με 1-2. Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε κατοχή και έκλεισε την αντίπαλη στα καρέ της, προκειμένου να ισοφαρήσει. Η είσοδος του Ασσιώτη έκανε την ομάδα μας ακόμη πιο κινητική από δεξιά. Το αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησε η ομάδα μας ήταν στο 72 να έρθει η ισοφάριση μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά και τέλειωμα στο ύψος του πέναλτι από τον Ασσιώτη. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, το ΘΟΙ πήρε και πάλι το προβάδισμα, μετά από αντεπίθεση και τέλειωμα από πλάγια δεξιά της εστίας μας. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα, χωρίς όμως κάποια ουσιαστική φάση μπροστά από την αντίπαλη εστία.
* Εντεκάδα: Hidi, Σαμάρας, Σωτηρίου, Παπαστεριανός, Τσιακλής (65 Πολυκάρπου), Αντωνίου (75 Νεάρχου), Miguelito, Castro, Πεχλιβάνης (55 Ασσιώτης)
* Γύρω στους 600 οι οπαδοί της ομάδας μας σήμερα στο Μακάρειο.
* Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Παχίπης (πρώτη)
* Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Κερύνεια Επιστροφή με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

. .

Leave a Reply