ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

02

Φίλοι του Ολυμπιακού
Η ομάδα μας τίθεται αύριο Σάββατο αντιμέτωπη με την ιστορία του ένδοξου Ολυμπιακού. Το παιγνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας, δεν είναι απλώς ένας τελικός. Είναι ο τελικός των τελικών. Είναι ο τελικός, στον οποίο η ομάδα μας καλείται για άλλη μια φορά να αποδείξει ότι είναι καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας καλείται αυτό το Σάββατο αγωνιστεί και να διεκδικήσει τίμια και καθαρά -όπως κάνει πάντοτε- το παιγνίδι που θα τον ανεβάσει στα σαλόνια της Α Κατηγορίας.
Φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο,
Από την περασμένη Κυριακή σηκώσαμε το κεφάλι από το παιγνίδι ντροπή που προηγήθηκε και με περηφάνια καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη των μαχών για να ανέβουμε στην Α΄ Κατηγορία. Σε αυτό τον αγώνα απευθύνουμε έκκληση στον κάθε αγνό οπαδό του ποδοσφαίρου να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η λαμπρή Ιστορία που κουβαλά πίσω του ο Ολυμπιακός Λευκωσίας γράφτηκε με αίμα και θυσίες και ότι δεν διαγράφεται με κανένα τρόπο. Αυτό το Σάββατο, θα είναι μαζί μας και όλοι αυτοί που σέβονται την προσφορά του Ολυμπιακού, τόσο στους εθνικούς αγώνες του τόπου μας όσο και στους αγωνιστικούς χώρους. Θα είναι μαζί μας όλοι αυτοί που σέβονται την ομάδα που κατέκτησε τα τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, την ομάδα που έπαιξε ως πρωταθλήτρια Κύπρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής σε τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους. Θα είναι μαζί μας όσοι κατά καιρούς συνδέθηκαν με τον Ολυμπιακό και κέρδισαν έστω και ελάχιστα από αυτόν. Θα είναι μαζί μας ο κάθε αγνός φίλαθλος που θέλει να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια που ενδεχομένως κάποιοι κάνουν για αλλαγή του γεωγραφικού χάρτη του ποδοσφαίρου της Κύπρου.
Φίλοι του Ολυμπιακού, κάθε γνήσιε φίλε του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Βάλε το χέρι στην καρδιά και δήλωσε παρόν σε αυτή την προσπάθεια του ιστορικού Ολυμπιακού, πύκνωσε και δώσε περισσότερο παλμό στη μαυροπράσινη κερκίδα μας. Οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν έτοιμοι για τη μάχη μέσα στο γήπεδο. Εμείς ας δηλώσουμε παρόντες στην κερκίδα στο προσκλητήριο αναφοράς που ο Ιστορικός Ολυμπιακός απευθύνει μετά από την άνιση μάχη που έδωσε στον μεγάλο αγώνα της Β΄ κατηγορίας, τον οποίο ξεκίνησε με – 3 βαθμούς. Μέσα από 90 λεπτά θα γραφτεί άλλη μια σελίδα στην Ιστορία του Ολυμπιακού. 90 λεπτά μας χωρίζουν από μια γέφυρα που θα μας οδηγήσει στην Α΄ Κατηγορία. Όλοι μαζί, ας ενώσουμε δυνάμεις για να πανηγυρίσουμε την άνοδο.
Ραντεβού στο Μακάρειο.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

. .

Leave a Reply