ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ

oly_s.typoy_-_7

Γνήσιε φίλε του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πέρασε το περασμένο Σάββατο αλώβητος και από το γήπεδο του Οθέλλου στην Αθηένου. Μπορεί ο καθένας μας να νιώθει μια πικρόγλυκη γεύση αφού προηγούμασταν 2-0 στο ημίχρονο και χάσαμε τη νίκη. Όμως, κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι η ισοπαλία αποτελεί ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά μας επίτευξη του στόχου μας.

Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο σημερινό αγώνα  με τον ΑΣΙΛ και η νίκη είναι μονόδρομος.

Γνήσιε φίλε του Ολυμπιακού

Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της. Όλα δείχνουν ότι μπορεί  να επιτύχει το στόχο της για επάνοδο στα σαλόνια της Α Κατηγορίας. Τώρα ένα άλλο εμπόδιο προβάλει μπροστά μας. Το οικονομικό. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση με την ενίσχυση από κάποιους παράγοντες κράτησαν μέχρι σήμερα τον Ολυμπιακό όρθιο. Τώρα είναι η ώρα της  προσπάθειας οικονομικής ενίσχυσης από όλους μας. Ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Σήμερα θα υπάρχουν στην είσοδο τα λαχεία με δώρο ένα αυτοκίνητο. Έστω και από ένα λαχείο βοηθούμε στο μέγιστο αυτή την προσπάθειά μας. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι λαχνοί προς 5 ευρώ ο ένας που κληρώνονται σε κάθε παιγνίδι. Ακόμη και δυο λαχνούς να αγοράσει κάποιος, η εισφορά του θα μετρήσει. Το κάθε ευρώ μετρά στην προσπάθεια της ομάδας μας.

 Γνήσιε φίλε του Ολυμπιακού

Τώρα είναι η ώρα που ο Ολυμπιακός Λευκωσίας μετρά τους πραγματικούς του φίλους. Τώρα είναι ή ώρα που δεν έχεις δικαίωμα να γυρίσεις την πλάτη στην προσπάθεια για επιβίωση. Αν όλοι σκεφτούμε θετικά, τότε θα έχουμε κάνει ακόμη ένα βήμα για την επάνοδο.

Την ώρα που σήμερα θα εισέρχεσαι στο γήπεδο κάνε αυτό που νομίζεις ότι θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, την ώρα που θα καθίσεις στη θέση για να δεις τον αγώνα.  Κάνε αυτό που νομίζεις για να έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου ότι έχεις επιτελέσει το καθήκον σου. Κάνε αυτό που νομίζεις ορθό σήμερα γιατί ίσως σήμερα η εισφορά σου να είναι περισσότερα αναγκαία από αύριο.

Γνήσιε φίλε του Ολυμπιακού

Η ομάδα μας πέρασε φυσιολογικά από δυο πέτρινα χρόνια. Τώρα, που το τρένο του Ολυμπιακού προχωρά ασταμάτητα προς το στόχο του δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα να λιποτακτήσει . Απεναντίας όλοι μαζί πρέπει να παραμείνουμε στις θέσεις μας για το υπόλοιπο ταξίδι μέχρι την τελική επιτυχία, δίνοντας το δικό μας αγώνα σε κάθε στροφή.

 

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος

. .

Leave a Reply