ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Oly Napa

Για άλλη μια χρονιά, οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκωσίας είχαν μια απόλυτα πετυχημένη παρουσία στο τουρνούα της Αγίας Νάπας “Ayia Napa Youth Soccer Festival”. Συγκεκριμένα οι ακαδημίες της ομάδας μας εξασφάλισαν τις πρώτες θέσεις στις ηλικίες 2002 και 2003. Οι ακαδημίες της ομάδας μας συμμετείχαν στο τουρνούα με αγωνιστικές ομάδες στις ηλικίες των 2001, των 2002 και δύο ομάδες στην ηλικία των 2003.
Επίσης οι ποδοσφαιριστές μας Χάρης Χατζιηγαβριήλ (2002), Σωκράτης Χριστοδούλου (2002), Ορέστης Ιωαννίδης (2003) και Σίμος Κοκκίνης (2003) έλαβαν ατομικές βραβεύσεις για την επίδοσή τους στο τουρνουά. Να σημειωθεί ότι οι Χατζιηγαβριήλ και Ιωαννίδης αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη παράδοση της ομάδας μας στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών στην θέση αυτή.
Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας είναι περήφανη για τις νέες διακρίσεις των ακαδημιών της και συγχαίρει τόσο τους νεαρούς μας αθλητές, όσο και το τεχνικό επιτελείο και τη διεύθυνση των ακαδημιών για την όλη παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά.

. .

Leave a Reply