ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Oly Apol Fans

Φίλοι του Ολυμπιακού
Φθάσαμε αισίως στην προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι αγγίζουμε το θαύμα. Ανατρέψαμε όλα τα προγνωστικά και ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός τριάδας του υποβιβασμού. Υποχρεώσαμε την ποδοσφαιρική Κύπρο να υποκλιθεί στην ομάδα μας. Αυτά μέχρι εδώ. Για να εξαργυρωθούν αυτά τα «μπράβο» και τα «εύγε» πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και πάθος αγνοώντας τους διάφορους καλοθελητές που συνεχίζουν το βιολί τους ότι θα υποβιβαστούμε. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με πίστη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε έχοντας πάντοτε μπροστά μας την Ιστορία μας. Αυτήν που μας κράτησε και μας κρατά ακόμη αιώνια πιστούς στα τιμημένα μαυροπράσινα χρώματα.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτό το Σάββατο η ομάδα μας επιστρέφει στο πρωτάθλημα ακόμη πιο δυνατή και δίνει ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον Άρη στο Μακάρειο. Στόχος μας μόνο η νίκη. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Επιστρατεύουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να κερδηθεί το παιχνίδι, το οποίο θα μας κρατήσει πάνω από την τριάδα του υποβιβασμού. Μαζεύουμε ξανά όλες μας τις δυνάμεις την ψυχή και την καρδιά, και επιστρέφουμε για μια καθοριστική μάχη. Ομάδα και κόσμος γινόμαστε όλοι μια μάζα με στόχο τη νίκη. Ομάδα και κόσμος μπορούμε να σηκώσουμε ξανά τον Ολυμπιακό ψηλά βάζοντας γερά τα θεμέλια της παραμονής.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Ακούγεται τελευταία ότι ακόμη και αν κερδίσουμε τον Άρη δεν μπορούμε να παραμείνουμε στην ΄Α Κατηγορία επειδή στον β γύρο, στην έδρα μας παίζουμε μόνο με ομάδες της πρώτης εξάδας (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση ΑΕΚ και ΑΕΛ) και άρα δεν θα μαζέψουμε άλλους βαθμούς. Εμείς απαντάμε ευθέως. Να κερδίσουμε αύριο τον Άρη και μετά κάνουμε τον λογαριασμό. Με ποια από τις μεγάλες ομάδες παίξαμε στην έδρα μας και χάσαμε; Παίξαμε μόνο με τον Απόλλωνα και πήραμε ισοπαλία. Άρα με ποια λογική υπολογίζουν ότι είμαστε χαμένοι με τις ομάδες της πρώτης εξάδας αφού δεν χάσαμε από καμιά; Μας λένε επίσης ότι θα παίζουμε με τις ομάδες του κάτω διαζώματος εκτός έδρας. Ε και; Μπορούμε να κάνουμε το γήπεδο τους έδρα μας. Ας μας πουν με ποια ομάδα του κάτω διαζώματος παίξαμε εκτός έδρας και χάσαμε; Παίξαμε μόνο με το Εθνικό και κερδίσαμε. Ποια είναι λογική τους; Ποια τα παραδείγματα τους;

Φίλοι του Ολυμπιακού
Ας λένε ό,τι θέλουν. Όπως έλεγαν και πριν. Εμείς υψώνουμε το ανάστημα μας και προχωράμε. Έχουμε την ομάδα για να πάει ταμείο στην τελευταία αγωνιστική να εξαργυρώσει τους κόπους και τους μόχθους της. Πιστεύουμε στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες μας. Μαζί θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους σε κάθε επικίνδυνη στροφή ακοίμητοι υπερασπιστές της ομάδας μας. Το Σάββατο στο Μακάρειο η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως τη συνηθίσαμε. Ομάδα και κόσμος προσφέρουν για ακόμη μια φορά μαθήματα αγωνιστικότητας και απαράμιλλου σθένους που θα οδηγήσουν σε μια ακόμη επιτυχία. Όλοι μαζί για τη νίκη, όλοι μαζί για το νικητήριο σύνθημα και το χειροκρότημα.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

. .

Leave a Reply