ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΤΈΣ

Oly Pare

Φίλοι του Ολυμπιακού
Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα την Τρίτη στο «Αμμόχωστος» είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Το αποτέλεσμα του θα καθορίσει εν πολλοίς την μελλοντική μας πορεία. Αν θα παραμείνουμε στην Α΄ Κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας καλείται να μπει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μπορεί η ισοπαλία να είναι καλύτερη από την ήττα, όμως τα δυσμενή δεδομένα δεν θα αλλάζουν και πολύ. Ενενήντα λεπτά για μια κατηγορία. Παρά τις ελλείψεις με τις οποίες θα αγωνιστούμε λόγω των γνωστών γεγονότων της τελευταίας εβδομάδας, εντούτοις καλούμαστε να φέρουμε σε αίσιο πέρας την αποστολή μας. Οι παίκτες μας γνωρίζουν την κρισιμότητα ντου αγώνα και είναι έτοιμοι για την υπέρβαση στο γήπεδο.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Αυτή την Τρίτη ο κόσμος του Ολυμπιακού κάνει τη δική του υπέρβαση. Αφήνει την τηλεόραση και ακολουθεί την ομάδα. Απόψε ο κόσμος του Ολυμπιακού γίνεται ένα με την ομάδα μας. Είναι δεδομένες οι δυσκολίες για μετακίνηση μας στη Λάρνακα στο μέσο της εβδομάδας. Όμως έχουμε υποχρέωση να κάνουμε το παν για να βρεθούμε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Πρέπει απέναντι στους οπαδούς της αντιπάλου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας να έχει τη δίκη του παρουσία, τη δική του φωνή, τον δικό του παλμό. Για χρόνια μας αποκαλούσαν υποτιμητικά -για μας τιμητικά- «οι 300». Αυτοί οι «300» οφείλουν απόψε να δώσουν το παρόν τους και τη μάχη δίπλα στην ομάδα. Αυτοί οι «300» μπορούν να συμβάλουν στο ποθητό αποτέλεσμα. Γιατί οι «300» ποτέ δεν παραδόθηκαν.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Ας αναλογιστούμε πως ξεκινήσαμε και που φθάσαμε. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος και όχι μόνο δεν είμαστε στο βυθό, αλλά αγωνιζόμαστε για την παραμονή. Γνωρίζουμε όλοι τις αντίξοες συνθήκες που δίνουμε την άνιση μάχη. Η βαθμολογία δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Χάθηκαν βαθμοί λόγω αστάθμητων παραγόντων, τους οποίους ζήσαμε. Οι οποίοι όμως, δεν μας λύγισαν. Στο επόμενο παιχνίδι δίναμε τη μάχη με αξιοπρέπεια και ψυχή, χωρίς να ζητήσουμε βοήθεια. Έτσι και απόψε στο «Αμμόχωστος» θα δώσουμε την μάχη για την αξιοπρέπεια και την ιστορία μας. Απόψε δίνουμε τη μάχη όπως εμείς μόνο ξέρουμε. Σύνθημα μας «Νίκη και μόνο νίκη». Η μάχη αυτή είναι για όλους μας. Όλοι μας να δηλώσουμε παρόν στη μεγάλη μάχη. Απόψε στον Ολυμπιακό εκστρατεύουμε στο Αμμόχωστος για να επιστρέψουμε μόνο νικητές.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

. .

Leave a Reply