ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2016-2017

season -ticket1617

Το σωματείο μας ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17, οι οποίες έχουν καθοριστεί ως εξής:

«VIP- Θεωρείο », 250 ευρώ.*

«Κανονικό», θέση στην Κεντρική κερκίδα, 120 ευρώ.*

«Μαθητικό», θέση στην κεντρική κερκίδα για μαθητές 12-18 ετών, για στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους με παρουσίαση της στρατιωτικής, φοιτητικής και ανεργιακής τους ταυτότητας αντίστοιχα, 60 ευρώ.

«Παιδικά», θέση στην κεντρική κερκίδα , για παιδιά μέχρι 12 ετών, 20 ευρώ.

ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… SEASON & DISCOUNT CARD:

Το σωματείο μας παράλληλα ανακοινώνει, όπως πέρσι έτσι και φέτος  η Επιτροπής Μάρκετινγκ θα εμπλουτίσει  τα ωφελήματα του σχεδίου  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… Season & Discount Card τα οποία απολαμβάνουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου Διαρκείας.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το σχέδιο έχει ως σκοπό να προσφέρει στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας ιδιαίτερα προνόμια και ωφελήματα μέσω της εκπτωτικής κάρτας (Discount Card) η οποία έχει ενσωματωθεί στο πίσω μέρος της κάρτας του Εισιτηρίου Διαρκείας.

Οι κάτοχοι θα απολαμβάνουν έκπτωση σε υπηρεσίες και προϊόντα από εταιρείες που συμμετέχουν στο σχέδιο καθώς επίσης θα έχουν αποκλειστική συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων που διεξάγουμε κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να παραγγείλουν τα εισιτήρια με τους εξής τρόπους:

- Με ένα τηλεφώνημα μεταξύ 09.00-17.00 στο τηλέφωνο του σωματείου μας 22-344080 και στο τηλέφωνο 99493961.

- Με Αποστολή των στοιχείων τους (Ονομα, Επώνυμο, αρ.ταυτ. , διεύθυνση, email και τηλέφωνο) στην Επίσημη Σελίδα του Σωματείου μας στο Facebook.

- Με Αποστολή των στοιχείων τους (Ονομα, Επώνυμο, αρ.ταυτ. , διεύθυνση, email και τηλέφωνο) στο e-mail του σωματείου μας olympiakosnic1931@gmail.com

- Με αποστολή των στοιχείων τους (Ονομα, Επώνυμο, αρ.ταυτ. , διεύθυνση, email και τηλέφωνο), στο φαξ του σωματείου μας, 22344090.

st1617discountcard

. .

Leave a Reply