ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ

26Mar

Φίλοι του Ολυμπιακού
Ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη σε όλους όσους από εσάς βρεθήκατε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο στον αγώνα με το ΘΟΙ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος αυτό το μήνυμα επικοινωνίας μαζί σας. Παρά τις εξαγγελίες μας ότι το κάθε παιχνίδι είναι τελικός, εντούτοις η ομάδα μας παρουσιάστηκε στο γήπεδο χαλαρά πιστεύοντας ότι μπορούσε να κερδίσει μόνο με τη φανέλα. Πρωτοφανή λάθη, κυρίως αμυντικά οδήγησαν σε μια τραγική εμφάνιση που έφερε την απρόσμενη ήττα. Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με πάθος για τη νίκη, η ομάδα μας υστέρησε τόσο σε πάθος όσο σε θέληση να κερδίσει το παιχνίδι. Τώρα, για άλλη μια φορά καλούμαστε να σηκώσουμε το κεφάλι και να βαδίσουμε μπροστά. Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε περαιτέρω πικρίας ούτε οπισθοχώρησης. Είμαστε ακόμη στην τρίτη προνομιακή θέση που οδηγεί στην Α Κατηγορία και καλούμαστε να τη διαφυλάξουμε. Οι παίκτες μας έχοντας αυτή την τραγική εμπειρία της περασμένης αγωνιστικής κατάλαβαν τη σοβαρότητα των επόμενων αγώνων.
Ο αγώνας με την ΠΑΕΕΚ δεν υστερεί σε κίνδυνο από εκείνον με το ΘΟΙ. Εμείς έχοντας ήσυχη τη συνείδηση μας θα βρεθούμε δίπλα στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας στέλλοντας τα δικά μας μηνύματα. Ότι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη δική μας μάχη για την ομάδα μας μέχρι τέλους. Ο δρόμος είναι ανοικτός και μαζί με την ομάδα μας θα αγωνιστούμε να τον κρατήσουμε ανοικτό μέχρι το τέρμα.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Μάθαμε να κοιτάζουμε μπροστά, κάτι που θα κάνουμε και τώρα. Αύριο Σάββατο, στο παιγνίδι με την ΠΑΕΕΚ σηκώνουμε το κεφάλι και βρισκόμαστε στο Κερύνεια-Επιστροφή, περήφανοι και ακόμη ως τρίτοι σε θέση οδηγού για την επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία. Αύριο Σάββατο σπρώχνουμε την ομάδα για να παραμείνει τρίτη. Περήφανα, γιατί έτσι μας ταιριάζει. Περήφανοι, γιατί είμαστε Ολυμπιακοί.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

. .

Leave a Reply