ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Oly Anodos

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του σχετικά με διευθετήσεις πρόσβασης και ασφάλειας που θα τηρηθούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
1.Η πρόσβαση στο Μακάριο Στάδιο θα επιτρέπεται μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ή με προμήθεια εισιτηρίου από τα εκδοτήρια του σταδίου. Στην είσοδο του Μακάριου Σταδίου θα υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της εταιρείας στην οποία η Ομοσπονδία έχει αναθέσει την ασφάλεια των αγώνων, και δεν θα επιτρέπεται πρόσβαση σε κανένα χωρίς εισιτήριο διαρκείας, εισιτήριο ή διαπίστευση του σωματείου. Το μέτρο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
2.Πρόσβαση στους χώρους των θεωρείων VIP θα επιτρέπεται μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP, ή σε άτομα με κάρτες πρόσβασης στα θεωρία των επισήμων.
3.Τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου μας οι οποίοι έχουν παραγγείλει εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα παραλάβουν από το οίκημα του σωματείου μας μέχρι την Δευτέρα 21/08 στις 14.00 μμ. Θα μπορούν επίσης να τα προμηθευτούν τη Δευτέρα, 21/08 στην είσοδο του Μακάριου Σταδίου, σε ξεχωριστό ταμείο, πριν την έναρξη του αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς.
4.Τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου μας οι οποίοι έχουν παραλάβει εισιτήριο διαρκείας χωρίς barcode (παραδόσεις Απριλίου, Μαΐου 2017), θα μπορούν να προμηθευτούν τα νέα τους εισιτήρια μέχρι τη Δευτέρα 21/08 στις 14.00 μμ στο οίκημα του σωματείου, ή στην είσοδο του σταδίου, πριν την έναρξη του αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς.

. .

Leave a Reply