ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΜΙΧΑΗΛ

27

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό “sports1″ έκανε ο προπονητής της ομάδας μας κ. Χρύσης Μιχαήλ. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

“Μετά από μια δύσκολη χρονιά από την πρώτη αγωνιστική μέχρι σήμερα, έχουμε φτάσει να διεκδικούμε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, μόνο με τρίποντο στην τελευταία αγωνιστική.”

Για την τιμωρία του -3 και πόσο στοιχίζει τώρα: “Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για το τι περάσαμε μέχρι στιγμής. Εμείς σαν Ολυμπιακός αν δεν είχαμε το -3 θα είχαμε εξασφαλίσει την άνοδο πριν δύο βδομάδες. Όμως αυτά είναι παρελθόν και πλέον έχουμε μπροστά μας μόνο τον αγώνα με την Αναγέννηση, και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε η ομάδα να κερδίσει στο γήπεδο, και να πάρουμε την άνοδο. Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζοντας το πόσους βαθμούς έχουμε πάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το πως πάλεψαν αυτά τα παιδιά για να κερδίσουν αυτούς τους βαθμούς και αυτή την στιγμή να κινδυνεύεις να πληρώσεις λάθη παρελθόντος, είναι κάτι που σίγουρα δεν αφήνει κάποιον ικανοποιημένο. Όμως αυτά έχουν περάσει, έχουν γίνει και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε ακόμα κάτι περισσότερο αυτό το Σάββατο, ούτως ώστε να κερδίσουμε αυτό που ζητούμε από την αρχή της χρονιάς.”

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός διεκδικεί μόνο τη νίκη κι όχι δύο αποτελέσματα: “Σίγουρα όταν έχεις δύο αποτελέσματα τα οποία είναι θετικά για σένα είναι καλύτερα. Όμως από την άλλη, γνωρίζοντας και πως είμασταν σαν ομάδα τη φετινή χρονιά, στο γήπεδο πάντα μπαίναμε με στόχο τους τρεις βαθμούς. Έτσι θα πράξουμε και το Σάββατο και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη.”

Για την υποστήριξη που περιμένει από τον κόσμο: “Πράγματι υπάρχει μια κινητοποίηση τουλάχιστον σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές. Αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα αυτού του παιχνιδιού ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει με τη σειρά του τη βοήθεια και το σπρώξιμο που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί την άνοδο.”

Για τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση ανόδου: “Σίγουρα αν διαχειριστείς σωστά το οικονομικό κομμάτι, τα οφέλη από την άνοδο και την Α΄Κατηγορία είναι πολύ μεγαλύτερα από τη Β΄Κατηγορία. Όμως πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση και όχι τα λάθη του παρελθόντος, έτσι ώστε να μη βρεθεί ο Ολυμπιακός στη θέση που βρίσκεται στο οικονομικό κομμάτι. Κι όπως όλοι γνωρίζουμε το οικονομικό κομμάτι επηρεάζει γενικά.”

Για τα επιθετικά “όπλα” των “μαυροπρασίνων”: “Ο Μασίνουα είναι τιμωρημένος όμως ο Μγκούνι θα είναι παρών στο γήπεδο.”

 

. .

Leave a Reply