ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

screen_shot_2016-02-25_at_13.59.29

Δηλώσεις στην αθλητική ιστοσελίδα sport-fm.com.cy έκανε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Κώστας Σεραφείμ. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

“Διεκδικούμε την άνοδο στην κατηγορία η οποία θα έρθει μόνο με νίκη, αφού η ΑΕΖ θα κερδίσει την Αραδίππου, το γνωρίζουμε ζούμε στην Κύπρο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι το Σάββατο θα κάνουν το καθήκον τους.

Το Μακάρειο θα είναι γεμάτο. Θα είναι πολύ καλό παιγνίδι και διαγωνίζονται δυο πολύ καλές ομάδες. Η ανατολική κερκίδα θα παραχωρηθεί στην φιλοξενούμενη ομάδα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πάρουν το βόρειο πέταλο και την κεντρική, και οι δυο μαζί είναι χωρητικότητας 4 χιλιάδων θέσεων. Περιμένουμε πολύ κόσμο και το γήπεδο κατάμεστο γιατί είναι ένα παιγνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιο κανάλι για μετάδοση του αγώνα. Μας έγινε μια κρούση, ενδιαφερόμαστε αν ικανοποιηθούμε οικονομικά.

Αν έλεγα ότι δεν έχουμε πίεση και άγχος δεν θα ήμουν ρεαλιστής. Την ίδια πίεση νιώθουν και στην Αναγέννηση και ίσως λιγότερο οι φίλοι της ΑΕΖ. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να τα… κερδίσουμε και αυτά για να μπορέσουμε να παμε στην α’ κατηγορία. Αν ο Ολυμπιακός δεν ανέβει στην α’ κατηγορία θα είναι πολύ δύσκολο. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την πορεία μέχρι τώρα. Κάναμε εκπληκτική πορεία ειδικά στον β’ γύρο, ήρθαμε στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε την άνοδο με ένα αποτέλεσμα. Με το οικονομικό πακέτο των τηλεοπτικών σε περίπτωση ανόδου θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Αν δεν ανέβουμε θα το παλέψουμε, αλλά δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε τώρα.”

ΠΗΓΗ: sport-fm.com.cy

. .

Leave a Reply