ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

oly_s.typoy_-_7

Φίλοι του Ολυμπιακού

Περνώντας και το εμπόδιο του ΘΟΙ την περασμένη βδομάδα,  ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται στο στόχο του. Δηλαδή την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Αυτή η ομάδα, μας απέδειξε ότι μπορεί να μας επαναφέρει στη φυσιολογική μας θέση, στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας. Θα ήταν αχαριστία εκ μέρους της διοίκησης, αν δεν εκφράζαμε την ικανοποίηση για το γεγονός ότι συνειδητοποιώντας την κρισιμότητα της φετινής περιόδου, οι περισσότεροι έχετε αγκαλιάσει αυτή τη συλλογική προσπάθεια και αποτελείτε σήμερα ένα μεγάλο μέρος της. Είναι βέβαιο ότι με την πάροδο του χρόνου οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα αυξάνονται διαρκώς  με θετικά αποτελέσματα.

Το Σάββατο η ομάδα μας ταξιδεύει στην Παρεκκλησιά για ακόμη ένα δύσκολο παιγνίδι – τελικό. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει και αυτό το παιγνίδι τότε θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς το στόχο. Οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν ότι μπορούν. Εμείς τους εμπιστευόμαστε και είναι υποχρέωσή μας τους ενισχύσουμε.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Αν φθάσαμε μέχρι εδώ, δεν το έπραξε κανένας μόνος του. Σε αυτό συμβάλαμε όλοι μαζί, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Κανένας δεν μπορεί να επιτύχει από μόνος του. Ας μην αποπροσανατολιστούμε από το στόχο μας. Ας συνεχίσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ θέτοντας υπεράνω όλων το συμφέρον του ιστορικού μας Ολυμπιακού, αφήνοντας στο περιθώριο ενδεχόμενες διαφορετικές απόψεις, κάτι που είναι φυσιολογικό να υπάρχουν. Ας μεταδώσουμε στο διπλανό μας στην κερκίδα ότι έχουμε δικαίωμα στην κριτική, το οποίο όμως τελειώνει στο συμφέρον του Ολυμπιακού. Η ενότητα που έχει κτιστεί μέχρι σήμερα μεταξύ μας είναι το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο γήπεδο. Τώρα, αυτή την ενότητα, έχουμε υποχρέωση να τη ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ.

Ο καθένας μας και όλοι μαζί, έχουμε υποχρέωση να προχωρήσουμε για να διατηρήσουμε στις πρώτες θέσεις την ομάδα μας μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τότε, αν διαπιστωθεί ότι χρειάζεται, θα γίνουν οι ανάλογες ενισχυτικές κινήσεις. Υπάρχει φυσικά και το κεφάλαιο της οικονομικής ενίσχυσης. Επ’ αυτού, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ενημερωθεί πολύ σύντομα για ένα έχει πλήρη εικόνα. Προς το παρόν, το Σάββατο, ενωμένοι πάμε για στην Παρεκκλησιά να ενισχύσουμε τους παίκτες μας στη δύσκολη τους προσπάθεια.

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος

. .

Leave a Reply