ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – OLYMPIAKOS NICOSIA

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείαςγια την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16 , οι οποίες έχουν καθοριστεί ως εξής:

  1. «Θεωρείο», αριθμημένη καρέκλα στα θεωρεία, 250 ευρώ.*
  2. «Κανονικό», θέση στην Κεντρική κερκίδα, 120 ευρώ.*
  3. «Μαθητικό», θέση στην κεντρική κερκίδα για μαθητές 12-18 ετών, 50 ευρώ.
  4. «Ειδικό εισιτήριο», θέση στη κεντρική κερκίδα , για στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους με παρουσίαση της στρατιωτικής, φοιτητικής και ανεργιακής τους ταυτότητας αντίστοιχα, 50 ευρώ.
  5. «Παιδικά», θέση στην κεντρική κερκίδα , για παιδιά μέχρι 12 ετών, 20 ευρώ.

*H μικρή αύξηση των τιμών για τα Κανονικά εισιτήρια και αυτών στα Θεωρεία είναι στα πλαίσια της αναπροσαρμογής των στόχων της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016.

ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… SEASON & DISCOUNT CARD:

Το Δ.Σ παράλληλα ανακοινώνει πως με την βοήθεια της Επιτροπής Μάρκετινγκ φέτος θα γίνει πράξη το σχέδιο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… Season & Discount Card. Το σχέδιο αυτό έχει ως σκοπό να προσφέρει στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας ιδιαίτερα προνόμια και ωφελήματα μέσω της εκπτωτικής κάρτας (Discount Card) η οποία έχει ενσωματωθεί στο πίσω μέρος της κάρτας του Εισιτηρίου Διαρκείας.

Οι κατόχοι θα απολαμβάνουν έκπτωση σε υπηρεσίες και προιόντα από εταιρείες που συμμετέχουν στο σχέδιο καθώς επίσης θα έχουν αποκλειστική συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων που διεξάγουμε κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να παραγγείλουν τα εισιτήρια με τους εξής τρόπους:

- Με ένα τηλεφώνημα μεταξύ 09.00-17.00 στο τηλέφωνο του σωματείου μας 22-344080 και στο τηλέφωνο 99611369

- Με Αποστολή των στοιχείων τους (Ονομα, Επώνυμο, αρ.ταυτ. , διεύθυνση, email και τηλέφωνο) στην Επίσημη Σελίδα του Σωματείου μας στο Facebook.

- Με Αποστολή των στοιχείων τους (Ονομα, Επώνυμο, αρ.ταυτ. , διεύθυνση, email και τηλέφωνο) στο e-mail του σωματείου μας olympiakosnicosia@olympiakos.com.cy

- Με αποστολή των στοιχείων τους (Ονομα, Επώνυμο, αρ.ταυτ. , διεύθυνση, email και τηλέφωνο), στο φαξ του σωματείου μας, 22-344090.

Το Δ.Σ. του σωματείου σε συνεργασία με την επιτροπή παλαιών χρεών , κάνει μεγάλη προσπάθεια και είναι σίγουρο ότι και με την ανταπόκριση του κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα μπορέσει να φέρει την οικονομική εξυγίανση στο Σωματείο μας και την επάνοδο στην 1η Κατηγορία.

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μαζί την δική μας ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!

Διαφημιστικό Σποτ:

season_Kanoniko season_Mathitiko season_Paidiko season_VIP